Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii

Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii

čtvrtek, 18 únor 2016

Sekce zahraničních vztahů Slezské diakonie a projekt Děti Afriky hledají dva dobrovolníky z České republiky a Slovenska na projekt v Tanzanii.

Aktivity budou realizovány od 18. srpna 2016 do 18. dubna 2017, dobrovolníci budou působit ve vesnici Dongobesh během výuky žáků základní školy Lea, budou organizovat volnočasové a vzdělávací aktivity pro děti a sirotky v místním internátu. Pro místní komunitu budou dobrovolníci vést různorodé semináře, dále budou působit během výuky studentů střední školy Yedidiass ve vesnici Maretadu.
Baví tě práce s dětmi, mládeží a dospělými? Jsi motivovaný/á pro službu v křesťanském prostředí? Chceš být aktivní v místní africké komunitě? Jsi připraven/á čelit novým životním výzvám? Zvládneš žít dlouhodobě v jiném kulturním prostředí? Máš 20-32 let a hovoříš anglicky? Staň se našim dobrovolníkem!
Zaujala tě naše nabídka? Pokud ano, více informací o projektech a podmínkách přihlášení najdeš na www.sdfd.cz Požadované dokumenty k přihlášení do výběru dobrovolníků zašli do 12. dubna 2016. Pokud budeš vybrán/a, do užšího kola výběru, informujeme tě do 19. dubna 2016 a pozveme na tzv. „Selection Day“, který se uskuteční ve dnech 29. -30. dubna 2016.
Více informací poskytne:
Zuzana Hartmannová
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Mobil: +420 731 625 188

Související články

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Něco, čeho bychom se mohli držet

"Svého ducha kladu do tvých rukou, vykoupils mě, Hospodine, Bože věrný." Žalm 31:6 Když byl známý anglický spisovatel Rudyard Kipling vážně...

Číst celé zamyšlení
 alt=