Aktuality
×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 332
Multižánrový křesťanský festival XcamP

Multižánrový křesťanský festival XcamP

středa, 06 červenec 2016

V sobotu 16. července 2016 začíná ve Smilovicích týdenní křesťanský festival XcamP. Téma letošního ročníku zní Nepotopitelní. 

Návštěvníci Xcampu se můžou těšit na mnohé přednášky, koncerty, workshopy. Evangelizaci povede Alois Boháček, kazatel ze sboru Bratrské jednoty baptistů v Aši. Německá spisovatelka, překladatelka, publicistka a lektorka Gabriele Kuby bude na festivalu prezentovat myšlenky ze své knihy Globální sexuální revoluce s podtitulem Ztráta svobody ve jménu svobody, ve které popisuje současnou kulturní revoluci a společenské změny. Pastor James L. Johnson z jižní Kalifornie, který ve své práci využívá sport k šíření evangelia mezi dětmi, bude celý týden na XcamPu učit hrát zájemce baseball společně s jeho dvanáctičlenným týmem z USA. Organizátoři připravili mnohé zajímavé koncerty, z nichž můžeme jmenovat koncert polského pop-gospelového souboru TGD, skupiny Divine Attraction, vystoupení mladého skladatele a kytaristy z Poznaně Michała Rasseka.
Podrobný program festivalu XcamP najdete zde.
XcamP je určen zejména mládeži, nicméně je navštěvován příslušníky všech generací. Kromě stálých účastníků, kteří jsou ubytovaní ve stanovém městečku, se jednotlivých bodů programu účastní řada dalších návštěvníků. Počet stálých účastníků se pohybuje kolem tří set, avšak zejména na večerních programech nezřídka přesáhne počet přítomných tisícovku.
Festival je pořádán Křesťanským společenstvím, o. s.

Související články

  • XcamP 2011
    Letní setkání dorostu a mládeže XcamP organizovaný Křesťanským společenstvím se bude konat ve dnech od...
  • Pro turisty
    Ať už Těšínským Slezskem jen projíždíte nebo zde hodláte strávit dovolenou, zde je pár nevšedních tipů,...

Aktuálně za námi


Další fotogalerie

Zamyšlení

Otázky a odpovědi

„Po třech dnech jej nalezli v chrámě, jak sedí mezi učiteli, naslouchá a dává jim otázky.“ Lukáš 2:46 Dobří učitelé používají různé...

Číst celé zamyšlení
 alt=